ထုိင္းအလည္အပတ္ဗီဇာလုိအပ္ခ်က္ေၾကညာ

ထိုင္းႏိုင္ငံကို အလည္အပတ္သြားေရာက္ဖို႔ဗီဇာေလွ်ာက္ထားသူေတြအတြက္ လိုအပ္တဲ့ေထာက္ခံခ်က္ေတြပူးတြဲတင္ျပဖို႔ေမလ ၁၄ရက္ေန႔က ထုိင္းသံရံုးမွာေၾကညာပါတယ္။ အရင္ကတိုးရစ္ဗီဇာေလွ်ာက္ဖူးသူေတြအေနနဲ႔ ဗီဇာေလွ်ာက္တဲ့ အခါ ေလယာဥ္လက္မွတ္အသြားအျပန္ကို မတင္ျပရဘူးလို႔ သိရပါတယ္။ အခုအခါမွာေတာ့ အသစ္ေလွ်ာက္သူေတြေရာေနာက္တစ္ႀကိမ္ေလွ်ာက္ထားသူ ေတြပါေလယာဥ္လက္မွတ္အသြားအျပန္ကို ပူးတြဲတင္ျပရပါမယ္။ ပထမဆံုးအႀကိမ္အသစ္လာေလွ်ာက္သူေတြအေနနဲ႔ ေလယာဥ္လက္မွတ္အသြားအျပန္အျပင္ ပိုင္ဆိုင္မႈအမည္ေပါက္ပစၥည္းတစ္ခုခုကို ႏိုႀတီဘာသာျပန္ဆိုၿပီး ပူးတြဲတင္ရပါမယ္။ ဒါ့အျပင္ ပိုင္ဆုိင္မႈရိႈးမန္းနီး ေဒၚလာ ၆၇၀ကိုပါ ျပႏုိင္ရမယ္လို႔သိရပါတယ္။ ဗီဇာေလွ်ာက္ထားသူေတြ အေနနဲ႔ပတ္စပို႔ (Passport) စာအုပ္ထုတ္ယူခ်ိန္ကိုလည္း ေန႔လယ္ ၁း၃၀နာရီမွ ၃း၀၀နာရီသို႔ေျပာင္းလဲသတ္မွတ္လုိက္တယ္လို႔သိရပါေၾကာင္း ၂၀၁၀ခုႏွစ္ေမလ၂၈ရက္ေန႔ထုတ္ ေမာ္ဒန္ဂ်ာနယ္တြင္ေဖာ္ျပထားပါသည္။

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: